De tijd gaat snel voorbij, mooie momenten worden al snel herinneringen... Daarom ben ik zo dol op foto's. Die 'gewone' momenten vastleggen, zodat je er naar kan blijven kijken.. Soms realiseer je je pas later hoe mooi en waardevol zo'n moment was.

 

Waar ik ook ga, mijn camera neem ik vrijwel altijd mee. Fotografie is al een aantal jaar mijn grootste hobby! 

Ik vind het heerlijk om foto's te maken! Er gaat dan ook geen dag voorbij zonder te fotograferen..

Ik maak vooral foto's van kinderen.

 

Zelf ben ik moeder van drie kleine kinderen, en ik werk als leerkracht in het basisonderwijs. Ik leg makkelijk contact met kinderen en ik beschik over een enorme portie geduld!

Ik geniet ontzettend van het fotograferen van kinderen... Die dromerige blik, die ondeugende lach... Spontaan, ongedwongen. Gewoon, zoals het kind is! Dat probeer ik vast te leggen... Elke keer weer een uitdaging om een kind precies zó op de foto te zetten zoals het is! 

 

In 2014 heb ik me in laten schrijven bij de KvK. In de afgelopen jaren heb ik al heel wat foto's voor klanten mogen maken. En ik ben het nóg leuker gaan vinden. Elke keer leer ik weer nieuwe dingen bij, zo probeer ik mij te blijven ontwikkelen..

 

Heb je ook interesse in een fotoshoot? Neem een kijkje in mijn portfolio of stuur een berichtje!

Ik kan niet wachten om ook jouw mooiste moment vast te mogen leggen!

 

Jacqueline van Driel

 

ps. Ik maak vooral foto's op locatie (Thuis beschik ik over een kleine fotostudio, geschikt voor newborn of 1 a 2 kleine kinderen).